... da pogovor z otrokom o spolnosti, erekciji, menstruaciji, samozadovoljevanju┬áin drugih tabu temah┬ánikoli ve─Ź ne bo te┼żava!

PRIJAVI SE

Se tudi ti kot starš kdaj vprašaš: 

  • Kdaj je najprimernej┼íi ─Źas za pogovor z otrokom o intimnih delih in spolnosti?
  • Na kak┼íen na─Źin za─Źeti tovrsten pogovor z otrokom?
  • Je primerno imeti spolni odnos v sobi, kjer otrok spi?
  • Ali je golota v dru┼żini za otroka primerna in ─Źe, do kdaj?
  • Kako lahko otroka opolnomo─Źim glede spolne nedotakljivosti?
  • Skupno kopanje - da ali ne in ─Źe, do kdaj?
  • Kako se odzvati, ko se otrok samozadovoljuje?
  • Kako otroku razlo┼żiti spolnost, erekcijo, menstruacijo itd.?
  • Kako otroka opolnomo─Źiti o telesnih mejah in mu pomagati zgraditi pozitiven odnos do telesa?┬á

─îe je tvoj odgovor DA in si star┼í mal─Źka ali otroka, potem se mi pridru┼żi na webinarju.┬áPoleg vseh odgovorov, novega znanja in strokovnih smernic, dobi┼í tudi prakti─Źne na─Źine in "stavke", s pomo─Źjo katerih bo┼í lahko z otrokom brez te┼żav spregovoril/a tudi o spolnosti.

Kaj pridobi┼í z udele┼żbo?

 

┬áÔťö Vse kar mora┼í vedeti o spolnosti otrok na enem mestu.

┬áÔťö Odgovore na tvoja vpra┼íanja:┬áDobil/a bo┼í odgovore na vsa tvoja vpra┼íanja in dileme, kar se ti─Źe pogovorov o spolnosti z otroki.

Ôťö Primere u─Źinkovitega pogovornega pristopa:┬áPrejel/a bo┼í konkretne primere in "stavke", kako (p)odpreti in voditi pogovore o spolnosti z majhnimi otroki.

Ôťö (Na)Vodila:┬áNau─Źil/a se bo┼í, kako otroka opolnomo─Źiti v razumevanju in spo┼ítovanju lastnega telesa.

Ôťö Prakti─Źne smernice:┬áPrejel/a bo┼í prakti─Źne nasvete, ki bodo olaj┼íali pogovor o ob─Źutljivih temah.

 

PRIDRU┼ŻI SE ┼ŻE OPOLNOMO─îENIM STAR┼áEM IN OTROKOM

 VSEBINA WEBINARJA:

1. Uvod

2. O izvajalki

3. Kako poskrbeti zase kot starš?

4. Kaj je spolnost?

5. Zakaj je pomembno govoriti o spolnosti?

6. Kdaj in kako za─Źnemo govoriti z otroki o spolnosti?

7. Otroci od rojstva do dveh let

8. Otroci od dveh do štirih let

9. Otroci od štirih do šestih let

10. Otroci od šestih do devetih let

11. Vprašanja in odgovori

O izvajalki...

Nina Kralj, uni. dipl. biopsihologinja, MSc Counseling studies

 

S tabo bom Nina,┬ádirektorica, svetovalka, ┼żena ─Źudovitemu mo┼żu, mamica malemu navihancu in velika ljubiteljica eteri─Źnih olj. ┼Że ve─Ź kot 7 let se ukvarjam z nudenjem psiholo┼íke pomo─Źi otrokom in star┼íem v stiski kot direktorica Lunine vile, in┼ítituta za za┼í─Źito otrok. V tem ─Źasu sem izvedla 17 predavanj za star┼íe na temo spolnosti otrok in ve─Ź kot 25 delavnic za otroke v vrtcih in osnovnih ┼íolah.┬á

S svojim strokovnim znanjem in veliko mero so─Źutja ti ┼żelim nuditi prostor, kjer lahko raste┼í kot star┼í in posameznik. Predvsem pa, da postane┼í star┼í, kakr┼íen ┼żeli┼í biti. Star┼í, ki zmore spregovoriti tudi o te┼żjih temah in s tem postaviti zdrave temelje svojemu otroku.

Verjamem, da lahko skozi spletno delavnico tudi tebi dam veliko novih informacij, predvsem pa samozavesti, da boš lahko suvereno spregovoril/a z otrokom tudi o spolnosti.

KAJ O SPLETNI DELAVNICI┬áPRAVIJO UDELE┼ŻENCI?

 

Webinar┬ási je do sedaj ogledalo ┼że ve─Ź kot 250 zadovoljnih star┼íev in ravno njihova mnenja so tista, ki najve─Ź ┼ítejejo. Pridru┼żi se jim tudi ti in postani opolnomo─Źen star┼í, ki mu pogovor o spolnosti ne predstavlja te┼żave

Nataša, mamica 3 otrok

"Hvale┼żna sem Nini in Lunini vili, da odpirajo tudi teme, ki so za nas, star┼íe, v─Źasih neprijetne in za katere vemo, da se o njih, vsaj z ve─Źino od nas, ni nih─Źe pogovarjal. Na webinarju sem izvedela veliko novega, ─Źeprav sem sama zelo odprta pri pogovorih z mojimi otroki. Sploh sem dobila veliko idej, na kak┼íen na─Źin pristopiti k malim radovedne┼żem in na kak┼íen na─Źin jih opolnomo─Źiti pri varovanju svojega telesa in sebe."

Vesna, mamica┬á2┬áde─Źkov

"Navdu┼íena sem nad vsebino, pristopom, tehni─Źno dovr┼íenostjo.Spro┼í─Źeno podana tema, obilo koristnih informacij.┬á─îista 10ka!"

Iva, mamica 4 otrok

Res res res odli─Źno predavanje. Nina je ─Źudovito povzela klju─Źno tematiko in razlo┼żila na tak so─Źuten, nevsiljiv na─Źin z veliko prakti─Źnimi primeri. Hvala.

Mojca, mamica 6 letnice

Hvala za res konkretne,┬áprakti─Źne primere in tudi osebno noto.┬áVeseli me, da imamo danes v Slovenskem prostoru take predavatelje, ki tako opolnomo─Źijo nas star┼íe za prihodnost otrok.┬áHvalaÔŁĄ´ŞĆ

Pridru┼żi se zadovoljnim star┼íem tudi ti!

Ker vem, kako pomemben je pogovor o spolnosti za zdrav razvoj otrok in si ┼żelim, da se webinarja res lahko udele┼żi vsak star┼í, ti vso vsebino in material, v vrednosti 330,00 ÔéČ, ponudim le za 55,00 ÔéČ.

 

Pla─Źilo se lahko opravi s kartico ali Paypalom.┬áPo dokon─Źanju nakupa┬áti bomo na tvoj e-mail naslov poslali vse informacije, ki jih potrebuje┼í.

Veselim se, da se vidiva, 

Nina Kralj z ekipo