Izobraževanja

Izobraževanja

Izobraževanja na Lunini Vili

2 elementov

na stran
Nastavi padajočo smer
 1. Nudenje psihosocialne pomoči otrokom in mladostnikom - SPLETNO
  Nudenje psihosocialne pomoči otrokom in mladostnikom - SPLETNO

  Delo pedagoga ni samo poklic, temveč poslanstvo, ki mnogokrat terja veliko več kot le poznavanje strokovnih vsebin. Pogosto se od učitelja/vzgojitelja pričakuje, da bo odigral tudi starševsko ali terapevtsko vlogo. 

  Skozi tro-dnevno izobraževanje boste osvajali glavne odnosne kompetence, ki so nujne za nudenje psihosocialne pomoči otrokom in mladostnikom. Na kratko spoznali teoretično ozadje posameznih kreativnih psihoterapevtskih pristopov in tehnik za delo z otroki in mladostniki. Ogledali prikaz tehnike Reka življenja v živo. Spoznali osnovne principe igralne terapije in terapije s peskom ter jih tudi preizkusili.

  Cena za prijave preko KATIS-a: 105,18 €
  Cena za ostale udeležence: 230,00 €

   

  Preberi si več o izobraževanju tukaj!

  230,00 €
 2. Zgodnje odkrivanje in preprečevanje travm pri otrocih
  Zgodnje odkrivanje in preprečevanje travm pri otrocih

  Statistika kaže, da je spolno zlorabljen vsak peti otrok, kar pomeni, da lahko v povprečnem slovenskem razredu pričakujemo 3 do 5 žrtev. 

  Otrok, ki so preživeli še druge oblike travmatičnih izkušenj kot sta fizična zloraba in izguba bližnjega, pa je še veliko več. 

  Ravno zato je pomembno, da smo kot strokovnjaki opremljeni s potrebnim znanjem o tem, kako travma vpliva na otroka, kaj v tovrstnih situacijah potrebuje ter kako lahko in moramo ukrepati.

  Cena za prijave preko KATIS-a: 111,33 €
  Cena za ostale udeležence: 230,00 €

   

  Preberi si več o izobraževanju tukaj!

  230,00 €

2 elementov

na stran
Nastavi padajočo smer
Swipe up