Si učitelj, ki zmore drugače? Pridruži se nam >>

Knjige

Elementi 1-12 od 66

na stran
Nastavi padajočo smer
 1. Komplet terapevtskih pravljic
  Komplet terapevtskih pravljic

  Terapevtske pravljice, ki predšolskemu otroku pomagajo predelati občutke in situacije, v katerih se mogoče (še) ne znajde. Vam, ki ste odgovorni in sočutni starši, pedagoški delavci oz. prijatelji z dobrimi nameni, pa pomaga začeti pogovor, ki ne bo peljal v upor in beg otroka, temveč v konstruktivno reševanje težav, ki spremljajo življenje mladega človeka.

  Poglej si predstavitev obeh zbirk tukaj!

  Akcijski komplet vsebuje:
  – Zbirka terapevtskih pravljic: Življenje v gozdu 
  – Zbirka terapevtskih pravljic: Življenje v morju

  36,00 €
 2. Poskušaj
  Poskušaj

  To je zgodba za vse, ki so se kdaj koli počutili kot začetniki, so dvomili vase oziroma jih je skrbelo, da niso dovolj dobri. Je zgodba, namenjena vsem, ki so občutili bolečino, ko so poskušali nekaj novega in se ni vse obrnilo tako, kot so upali. In je, na več načinov, zgodba za vsakogar od nas. Kajti na neki točki našega življenja nam vsem spodleti.

  19,95 €
 3. 5 jezikov ljubezni otrok
  5 jezikov ljubezni otrok

  Ali znate govoriti – in tudi govorite – jezik ljubezni svojega otroka?

  Avtor uspešnic 5 jezikov ljubezni in 5 jezikov odpuščanja Gary Chapman in zdravnik Ross Campbell sta posvetila svojo poklicno pot pisanju in govorjenju o ljubezni. Spoznala sta, da ima vsak otrok svoj način dajanja in prejemanja ljubezni – če starši prepoznajo ta jezik, lahko izpolnijo najgloblje potrebe otrok, ki jih ljubijo.

  Knjiga 5 jezikov ljubezni otrok vam bo predstavila vseh pet jezikov in vam pomagala, da boste določili glavni jezik, v katerem vaš otrok sliši ljubezen.

  22,90 €
 4. Biti jaz
  Biti jaz

  Ali ste že siti tega, da sami sebe trpinčite? Imate dovolj mučnih občutkov, ki vam jih vzbuja nenehno primerjanje z drugimi? Ali čutite, da nič, kar storite, ni dovolj dobro?
  Pa ni treba, da je tako. Uganite, zakaj! Vaša vrednost vam je prirojena – ne morete si je prislužiti z dosežki in vedno novimi cilji … to pa pomeni, da je tudi ne morete izgubiti, celo kadar mislite, da nikakor še niste dosegli dovolj.

  24,00 €

Elementi 1-12 od 66

na stran
Nastavi padajočo smer
Swipe up