Vilin butik

Vilin Butik

Z nakupom katerega koli izdelka v Vilinem butiku prispevaš za brezplačno psihosocialno pomoč otrokom, ki so preživeli zlorabo!

Pošlji izdelke iz Vilinega
butika kot darilo svojim
najbljižjim!

Pri vseh nakupih nad
70,00 € prejmete
brezplačno poštnino!

Hvala, ker s svojim nakupom prispevaš za brezplačno pomoč otrokom, ki so preživeli zlorabo!

Elementi 1-12 od 39

na stran
Nastavi padajočo smer
 1. Nudenje psihosocialne pomoči otrokom in mladostnikom - SPLETNO
  Nudenje psihosocialne pomoči otrokom in mladostnikom - SPLETNO

  Delo pedagoga ni samo poklic, temveč poslanstvo, ki mnogokrat terja veliko več kot le poznavanje strokovnih vsebin. Pogosto se od učitelja/vzgojitelja pričakuje, da bo odigral tudi starševsko ali terapevtsko vlogo. 

  Skozi tro-dnevno izobraževanje boste osvajali glavne odnosne kompetence, ki so nujne za nudenje psihosocialne pomoči otrokom in mladostnikom. Na kratko spoznali teoretično ozadje posameznih kreativnih psihoterapevtskih pristopov in tehnik za delo z otroki in mladostniki. Ogledali prikaz tehnike Reka življenja v živo. Spoznali osnovne principe igralne terapije in terapije s peskom ter jih tudi preizkusili.

  Cena za prijave preko KATIS-a: 105,18 €
  Cena za ostale udeležence: 230,00 €

   

  Preberi si več o izobraževanju tukaj!

  230,00 €
 2. Zgodnje odkrivanje in preprečevanje travm pri otrocih
  Zgodnje odkrivanje in preprečevanje travm pri otrocih

  Statistika kaže, da je spolno zlorabljen vsak peti otrok, kar pomeni, da lahko v povprečnem slovenskem razredu pričakujemo 3 do 5 žrtev. 

  Otrok, ki so preživeli še druge oblike travmatičnih izkušenj kot sta fizična zloraba in izguba bližnjega, pa je še veliko več. 

  Ravno zato je pomembno, da smo kot strokovnjaki opremljeni s potrebnim znanjem o tem, kako travma vpliva na otroka, kaj v tovrstnih situacijah potrebuje ter kako lahko in moramo ukrepati.

  Cena za prijave preko KATIS-a: 111,33 €
  Cena za ostale udeležence: 230,00 €

   

  Preberi si več o izobraževanju tukaj!

  230,00 €
 3. Darilo s pomenom: pulover, ki ogreje več kot le eno srce
  Darilo s pomenom: pulover, ki ogreje več kot le eno srce

  Kako lahko ogreješ več kot le eno srce za letošnje praznike? Z nakupom puloverja prispevaš za brezplačno psihosocialno in psihoterapevtsko pomoč otrokom, ki so preživeli zlorabo! Izberi barvo, preglej različne možne motive na zadnji in sprednji strani puloverja, ter prispevaj, da bo ogreto še eno otroško srce!

  Pulover je unisex, velikosti so zato za ženske nekoliko večje! Vsak puloverček se izdela po naročilu, zato gre pri nakupu za prednaročilo.

  Tukaj si lahko prebereš več o zgodbah otrok.

  Nizko kot 50,00 €
 4. Komplet terapevtskih pravljic
  Komplet terapevtskih pravljic

  Terapevtske pravljice, ki predšolskemu otroku pomagajo predelati občutke in situacije, v katerih se mogoče (še) ne znajde. Vam, ki ste odgovorni in sočutni starši, pedagoški delavci oz. prijatelji z dobrimi nameni, pa pomaga začeti pogovor, ki ne bo peljal v upor in beg otroka, temveč v konstruktivno reševanje težav, ki spremljajo življenje mladega človeka.

  Poglej si predstavitev obeh zbirk tukaj!

  Akcijski komplet vsebuje:
  – Zbirka terapevtskih pravljic: Življenje v gozdu 
  – Zbirka terapevtskih pravljic: Življenje v morju

  36,00 €
 5. Poskušaj
  Poskušaj

  To je zgodba za vse, ki so se kdaj koli počutili kot začetniki, so dvomili vase oziroma jih je skrbelo, da niso dovolj dobri. Je zgodba, namenjena vsem, ki so občutili bolečino, ko so poskušali nekaj novega in se ni vse obrnilo tako, kot so upali. In je, na več načinov, zgodba za vsakogar od nas. Kajti na neki točki našega življenja nam vsem spodleti.

  19,95 €
 6. Darilni bon Lunine vile
  Darilni bon Lunine vile

  Darilni bon Lunine vile je unovčljiv za katerokoli našo storitev (izobraževanje, delavnica, psihosocialna pomoč …), ali pa za nakup izdelkov v Vilinem butiku!
  Pri nakupu izdelkov, v Vilinem butiku se od tvojega nakupa odšteje 40,00 €. Če ga unovčiš za psihoterapevtsko srečanje ali katerokoli našo delavnico ali izobraževanje pa se z bonom odšteje 50,00 € od vrednosti storitve! Bon je veljaven eno leto od datuma nakupa.

  Podari darilni bon svojim najbližjim in jim s tem podari tisto kar res potrebujejo … Ljubezen!

  40,00 €
 7. Zvezdne sanje
  Zvezdne sanje

  Po puhastih oblačkih se otrok v družbi Polmeseca lahko varno sprehodi vselej, ko se sreča z neprijetnimi čustvi, ki trmasto vztrajajo z njim.

  Slikanica Zvezdne sanje je pravljična meditacija.

  To slikanico boste prebirali znova in znova. Je odlična izbira za večerno branje. Podobno kot zobna krtačka, ki pred spanjem očisti zobe, ta knjižna uspavanka spere temne občutke, ki so otroka v dnevu, ki se poslavlja, morda obiskali. Seveda pa na zvezdni potep ni treba čakati prav do večera!

  25,00 €

Elementi 1-12 od 39

na stran
Nastavi padajočo smer
Swipe up