Darilni bon Lunine vile

40,00 €

Darilni bon Lunine vile je unovčljiv za katerokoli našo storitev (izobraževanje, delavnica, psihosocialna pomoč …), ali pa za nakup izdelkov v Vilinem butiku!
Pri nakupu izdelkov, v Vilinem butiku se od tvojega nakupa odšteje 40,00 €. Če ga unovčiš za psihoterapevtsko srečanje ali katerokoli našo delavnico ali izobraževanje pa se z bonom odšteje 50,00 € od vrednosti storitve! Bon je veljaven eno leto od datuma nakupa.

Podari darilni bon svojim najbližjim in jim s tem podari tisto kar res potrebujejo … Ljubezen!

Na zalogi
SKU
Darilni bon Lunine vile

Podari darilni bon svojim najbližjim in jim s tem podari tisto kar res potrebujejo … Ljubezen!

Darilni bon Lunine vile je unovčljiv za katerokoli našo storitev (izobraževanje, delavnica, psihosocialna pomoč …), ali pa za nakup izdelka v Vilinem butiku!
Pri nakupu izdelkov, v Vilinem butiku se od tvojega nakupa odšteje 40,00 €. Če ga unovčiš za psihoterapevtsko srečanje ali katerokoli našo delavnico ali izobraževanje pa se z bonom odšteje 50,00 € od vrednosti storitve!

Naj si tvoji najbližji sami izberejo tisto kar najbolj potrebujejo! Morda želi stopiti na pot osebnostne rasti in bi želel pričeti s psihoterapijo. Individualna terapija za odrasle je namenjena vsem, ki si želijo bolje razumeti sami sebe, lastno delovanje, predelati različne čustvene stiske in konflikte ter odpraviti neželene vedenjske vzorce. V varnem in sočutnem terapevtskem odnosu, ob strokovni podpori dobiš priložnost za raziskovanje svojega notranjega doživljanja, osebno rast in vnašanje osvobajajočih sprememb v svoje življenje.

Ali pa mu omogoči, da si kupi različne izdelke v Vilinem butiku!
Celotni zaslužek od prodaje izdelkov v naši spletni trgovini je namenjen brezplačni psihosocialni pomoči otrokom, ki so preživeli kakršno koli obliko zlorabe!

Prav tako pa je darilni bon unovčljiv za vse naše delavnice in izobraževanja!

Swipe up