Sara, 7 let

Sara, 7 let

Sara, 7 let

Sara je pri nas v obravnavi od konca maja, sprejeli smo jo zaradi očitnih znakov stresa po zlorabi. Deklica je doživela spolno zloraba s strani starejšega moškega, ki mu je zaupala. Najhujšo stisko je doživela, ko je v trenutku zlorabe, vedela da je njena mama v bližini, a je ni mogla poklicati na pomoč. Zaradi tega je imela občutek ujetosti in nemoči, sedaj pa je v nenehnem strahu, da bo izgubila mamo.

Deklica počasi napreduje v terapiji.
Na naši Facebook strani smo izvedli licitacije Vilinih zapestnic s katerimi bomo delno pokrili obravnavo deklice!

Mama se zelo trudi pri dekličinem okrevanju, prav tako se trudi celotna njena družina. Mama tudi hodi k nam na svetovanje in podporo. Na terapiji deklica preigrava različne prizore nasilja nad moškimi igračami, saj v sebi drži veliko jeze do človeka, ki jo zlorabil. Na ta način lahko otrok odigra svojo travmo, ter najde svojo moč, da ni več žrtev, ampak iz travme zraste močnejši! Deklica bo še nekaj časa hodila k nam na obravnavo, saj potrebuje veliko podpore in razumevanja!

***Ime, starost in drugi identificirajoči podatki so spremenjeni zaradi varovanja osebnih podatkov!**

Naroči se na naše e-mail novice in obvestila ter spremljaj zgodbe otrok!

Kako lahko pomagaš?

Z nakupom katerega koli izdelka v Vilinem butiku prispevaš za brezplačno psihosocialno in psihoterapevtsko pomoč otroku, ki je preživel zlorabo!

Lahko postaneš Otrokov Heroj in s tedenskim ali mesečnim prispevkom pomagaš, da otrok, ki je preživel zlorabo, iz svoje stiske zraste močnejši!

Vsi zavezanci za dohodnino lahko do 31.decembra vsako leto oddate zahtevo za namenitev dela dohodnine našemu socialnemu podjetju.
Za dober namen lahko poprosite tudi vaše družinske člane, prijatelje, znance, če verjamete v naše delo. Skupaj z vami nam bo uspelo, da dosežemo vse tiste, ki potrebujejo našo pomoč, poleg tega pa korak za korakom razbijamo družbene tabuje ter ustvarjamo varno
prihodnost za vse naše otroke!

Swipe up