Povej svojo zgodbo

 1.  

  Želela sem, da bi ga za vedno zaprli v zapor

  Vse se je začelo precej nedolžno. Samo objem pred treningom, samo objem po treningu, samo ljubčka na lička… Ob teh trenutkih so bili zraven moji starši, ki se jim ni vklopil rdeči alarm, ker so zgolj videli dober odnos med trenerjem in učenko.

  Preberi več
 2.  

  Tudi jaz

  Tudi jaz sem ta oseba, ki doleti vsakega petega otroka (punčko/fantka). Tudi jaz sem oseba, ki se bojuje s posledicami vsak dan. Tudi jaz sem oseba, ki ima še vedno kr precej flešov. Tudi jaz sem oseba, ki sem doma povedala da sem bila posiljena. Povedala sem po cca 17 letih. Na srečo imam starša, ki sta res dušici in skupaj delamo na tem, ko je potrebno.

  Preberi več
 3.  

  Vsi kriki na pomoč

  Vsi kriki na pomoč so bili moji mami premalo, da bi me zaščitila. Še vedno se spomnim, kako me je otipaval vsepovsod, pa vendar ni bilo tako grozno kot tistega dne, ko me je posilil. Nikoli ne bom pozabila, kako je prodiral v mene, jaz pa sem jokala. 

  Preberi več
 4.  

  Trenutki pekla

  Potrebovala sem pet let, da je moja podzavest odločila, da sem sedaj dovolj močna. Pet let, da sem lahko sprejela slike, ki sem jih potisnila v najtemnejši del sebe. Pet let, da sem bila pripravljena na soočenje s svojo najhujšo nočno moro. Na soočenje sama s sabo.
  Bolečina.

  Preberi več
 5.  

  Zgodba odpuščanja

  Moja zgodba … del mene, ki sem ga do sedaj skrbno branila pred zunanjim svetom, pa čeprav je ves čas z mano. Zgodba, ki me vleče k tlom, po drugi strani pa mi daje moč, da se vzpenjam. Tisti del mene, ki je moral najprej počasi sprejeti sam sebe, preden se lahko predstavi tudi tebi.

  Preberi več
 6.  

  Le enkrat ...

  Sanje so tiste, ki me rade spomnijo, da podzavest vlada duši. Poleg opisanega me teži k tlom še dogodek iz zgodnjega otroštva. Mogoče bolj, kot groza štirih sten. Zato, ker sem iz otroškega strahu to travmo potlačila in zanemarila. Kakor jo je tudi moja družina. To je bila travma skrite, drugačne, igrive vrste. Nekaj, kar za plitve osebnosti, sploh ni travma.

  Preberi več
 7.  

  Naredil si me starejšo kot sem bila …

  Stara sem bila 14 let. V tistem času so se ravno prebujali moji najstniški hormoni, ki pa so v prvem delu predvsem gradili moje novo žensko telo. Do razumevanja kaj je ženska, pa je bila še dolga pot.
  Spomnim se kako šokirana sem bila po poletnih počitnicah ko so mi zrasle prsi in so se mi razširili boki. Nikakor se nisem mogla prisiliti v to, da se pogledam naga v ogledalu. Moje telo je dobivalo žensko obliko, moja glava pa je bila še globoko zakopana v otroštvu. Nisem razumela »odraslega« sveta, še manj pa spolnost in poželenja.

  Preberi več
 8.  

  Moja zgodba – moja pot

  Šele v zadnjem času sem začela pripovedovati svojo zgodbo. To je boleča zgodba podobna tisočim drugim neizrečenim zgodbam.
  Prvič me je zlorabil stric, ko sem bila stara približbo dve leti. Ko sem bila stara sedem let sta me dva učitelja v šoli brutalno posilila. Ko sem bila stara 12 let me je “prijatelj” z izgovorom nedolžnih igric skoraj posilil.

  Preberi več

8 elementov

Prikaži na stran
Swipe up