Katarina, 15 let

Katarina, 15 let

Katarina, 15 let

Sprejeli smo 15 letno Katarino*

Katarino smo pred dobrim mesecem sprejeli v obravnavo zaradi izkušnje spolne zlorabe. Katarina je trenutno še zelo zaprta in z nami še ni delila vseh podrobnosti svoje preživete zlorabe. Sprejeli smo jo predvsem zaradi hude simptomatike, ki jo je razvila, kot odziv na ta dogodek. Dekle namreč doživlja hude panične napade in se nenehno sooča z hudimi občutki tesnobe. Simptomi, ki jih je razvila po zlorabi, ji trenutno tudi onemogočajo normalno življenje. V šoli je težko fokusirana in težko sledi pouku. Prav tako doživlja tesnobo pri socialnih stikih, zaradi česar nima razvitega širšega podpornega okolja.

Pri najstnikih je zelo pomembno, da se lahko povežejo s svojimi vrstniki, česar pa Katarina trenutno ne zmore. 

Z našo terapevtko trenutno predvsem gradita na zaupanju. Dekle smo sprejeli v tedensko obravnavo in navkljub trenutni situaciji imamo z njo še naprej stike v živo, saj ugotavljamo, da potrebuje pristen človeški kontakt.

Za brezplačno psihosocialno pomoč deklici sta nam priskočila na pomoč Denis Porčić – Chorchy in Kaly Kolonič! V sklopu programa Complete Life bo del izkupička vseh prodanih programov namenjen obravnavi Katarine! Hvala! <3

*Ime, starost in drugi identificirajoči podatki so spremenjeni zaradi varovanja osebnih podatkov!*

Swipe up